ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Jeep Compass με family bonus και όφελος έως και 16.850 ευρώ

Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Η συνταγή που ακολούθησε η Jeep για το νέο Compass ήταν απλή. Διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει τη μάρκα το απόλυτο σημείο αναφοράς στα οχήματα SUV, οι μηχανικοί και σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μεγάλες δόσεις τεχνολογίας και δημιουργικότητας, έτσι ώστε να προσφέρουν ένα απόλυτα ολοκληρωμένο C-SUV, με αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες, απόλυτα εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών 438 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Στοιχεία που αναζητά κάθε οικογένεια, ενώ ειδικότερα για τις τρίτεκνες οικογένειες όπου οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερο αυξημένες,  τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνονται ακόμα πιο αναγκαία. 

Βασιζόμενη σε αυτά τα δεδομένα, η Jeep, επέλεξε τις πλέον κατάλληλες εκδόσεις από πλευράς κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, έτσι ώστε να προσφέρει στις οικογένειες με τρία παιδιά το Compass που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους.

Ιδανική επιλογή αποτελούν οι εκδόσεις με κινητήρες diesel που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές (320- 380 Nm στις 1.750 σ.α.λ.), οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελους οικογένειας. Η υψηλή απόδοση συνοδεύεται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα (20.000 χλμ.) μεταξύ των περιόδων συντήρησης, συμβάλλοντας στη συγκράτηση του κόστους χρήσης σε χαμηλά επίπεδα.

Αντίστοιχα οι επιλεγμένες εκδόσεις για τρίτεκνες οικογένειες, χαρακτηρίζονται και από το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle) έτσι ώστε, τόσο στις καθημερινές διαδρομές, όσο και στις μεγαλύτερες αποδράσεις, όλη η οικογένεια να απολαμβάνει κορυφαίο επίπεδο άνεσης. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4×4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200 ευρώ -η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button