NEA

Γιατί δεν θα υπάρξει ηλεκτρικό Seat Leon;

Η νέα γενιά του Seat Leon θα διαθέτει όλα τα συμβατικά σύνολα, καθώς και plug-in υβριδικές εκδόσεις. Παρόλα αυτά, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στη γκάμα του δεν πρόκειται να δούμε.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Carlos de Luis, υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας. Και η απάντηση πίσω από αυτό το ερώτημα είναι απλή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισπανικό περιοδικό, δήλωσε ότι τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου VW θα βασίζονται στο ειδικά σχεδιασμένο πάτωμα ΜΕΒ. Το νέο Leon θα διατηρήσει τη συμβατική φιλοσοφία του και θα αποκτήσει εκδόσεις με κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης αλλά όχι αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή.

Για το σκοπό αυτό η εταιρία έχει ανακοινώσει το Cupra el-Born, που ουσιαστικά αποτελεί ένα πιο σπορτίφ Volkswagen ID.3. Βέβαια, ο ίδιος ο de Luis αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ένα ακόμη ηλεκτρικό μοντέλο να βρίσκεται προ των πυλών. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ένα ID.3 με το λογότυπο της Seat ή κάποιο SUV, που θα τη διαφοροποιούσε από τη VW και θα της έδινε ώθηση σε μία ιδιαίτερα εμπορική κατηγορία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!