ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο κατάστημα “ΙΑΠΩΝΙΚΗ” στην Καλαμάτα!

 Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ επεκτείνει το δίκτυό της μετά από την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματός της στην περιοχή της Καλαμάτας στα μέσα Ιουλίου.

 Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Είσοδος) και εξυπηρετεί ολόκληρο τον νομό Μεσσηνίας. Εκτείνεται σε συνολικό εμβαδόν 900 τ.μ. (κύριος χώρος καταστήματος και διαμορφωμένο πατάρι) και διαθέτει άριστα εξοπλισμένη αίθουσα για τη διεξαγωγή σεμιναρίων και παρουσιάσεων για την παροχή τεχνικής κατάρτισης & υποστήριξης προς τους πελάτες της εταιρείας.

Το κατάστημα στην Καλαμάτα αποτελεί το 23ο κατάστημα της εταιρείας. Όπως και όλα τα σημεία πώλησης του δικτύου ΙΑΠΩΝΙΚΗ, διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό που δίνει έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και την οικοδόμηση μακρόχρονων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες του καταστήματος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button