NEA

Πρώην πιλότος της F1 τρακάρει με McLaren Senna LM στο Μονακό!

Το θέαμα μίας, ειδικής έκδοσης, Senna LM καρφωμένης επάνω σε ένα στύλο, δεν είναι ευχάριστο. Ατυχήματα όμως συμβαίνουν, ακόμη και στους καλύτερους οδηγούς.

Ξεκινώντας από το ίδιο το αυτοκίνητο, η Senna LM αποτελεί μία ειδική έκδοση της Senna GTR, την οποία κατασκεύασε η McLaren για να αποτίσει φόρο τιμής στη νίκη της εταιρίας με τη F1 GTR στο Le Mans του 1995. Ενώ η GTR είναι αποκλειστικά προδιαγραφών πίστας, η Senna LM αποτελεί έκδοση δρόμου, με ισχύ 800 περίπου ίππων. Προφανώς, ένα τέτοιο μοντέλο είναι περιορισμένης παραγωγής, η οποία υπολογίζεται στα 20-25 κομμάτια.

Αναφορικά τώρα με τον οδηγό, κανένας δεν κατέγραψε το ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι τη στιγμή της σύγκρουσης, σύμφωνα όμως με παλαιότερα στοιχεία, φωτογραφίες που υπάρχουν διαθέσιμες στο internet, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι ο Adrian Sutil, γνωστός πρώην πιλότος της Formula 1. Πληροφορίες με το πώς συνέβη το ατύχημα, δεν έχουν γίνει γνωστές. Γνωρίζουμε όμως ότι σε αυτό έχουν εμπλακεί δύο οχήματα, η πορτοκαλί McLaren και άλλο ένα.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης δείχνει αρκετή για να καταστρέψει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, σε βαθμό που να είναι αμφίβολη η επισκευή του. Επίσης, δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την κατάσταση των οδηγών και τυχόν επιβατών που επέβαιναν σε αυτά. Ελπίζουμε ο μεγαλύτερος τραυματισμός να ήταν αυτός της υπόληψης -και του πορτοφολιού- του άτυχου οδηγού.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!