NEA

Αυτό είναι το ανανεωμένο Peugeot 3008!

Ένα από τα δημοφιλέστερα SUV της αγοράς θα ανανεωθεί στα σημεία και στο μέσο της πορείας του.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μας δείχνουν το ανανεωμένο 3008. Το οποίο αποκτά μια πιο εμφατική μάσκα και νέα κάθετα LED που εναρμονίζονται με εκείνα των μικρότερων 208 και 2008. Λογικά θα υπάρχουν νέας σχεδίασης τροχοί, επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και μικρής έκτασης αλλαγές στο πίσω μέρος.

Στην γκάμα των κινητήρων δεν αναμένουμε μεγάλες αλλαγές με τον τρικύλινδρο των 1.200 κ.εκ. να αποδίδει 130 άλογα και να πλαισιώνεται από τον 1.600άρη με τους 180. Θα συνεχίσει ο diesel των 1.500 κ.εκ. με 130 ίππους, όπως και ο δίλιτρος με τους 180, ενώ θα δούμε δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις βενζίνης με 225 ίππους και 300 στην τετρακίνητη (με δύο ηλεκτρικά μοτέρ).

Στο εσωτερικό βλέπουμε κάποιες αλλαγές στα σημεία και μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων το οποίο θα έχει μεγαλύτερη συνδεσιμότητα. Το ανανεωμένο Peugeot 3008 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες και να κυκλοφορήσει το αργότερο έως τις αρχές του 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!