ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Kosmoride: Ξεκίνησε να λειτουργεί στο Μαρούσι το πρώτο “experience store” με ηλεκτρικά ποδήλατα!

Παρέχονται ειδικά προγράμματα απόκτησης e-Bike, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου, επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας του e-Bike με μέγιστη επιδότηση τα 800 €, σύμφωνα με το πρόσφατο νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση.

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducati και πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη λειτουργία του πρώτου δικτύου, εξειδικευμένων καταστημάτων εισαγωγής και διάθεσης e-Bikes (ηλεκτρικών ποδηλάτων) στην ελληνική αγορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Kosmoride.

Το πρώτο κατάστημα της Kosmoride άνοιξε πριν από λίγες ημέρες τις πύλες του στο Μαρούσι Αττικής, στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου 21 και αποτελεί το μοναδικό, εξειδικευμένο κατάστημα αποκλειστικά για e-Bikesπου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα από κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο, όπως Stromer, Riese & Muller, Moustache, Ducati,  Giant και Lacros.

Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο χώρο αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνητη ποδηλασία, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μυηθούν στο κόσμο των e-Bikes με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού, να κάνουν test ride με το e-Bike της προτίμησής τους και να προμηθευτούν είδη του απαραίτητου εξοπλισμού που ταιριάζει στα ηλεκτρικά ποδήλατα κάθε τύπου – City, Mountain, Trekking, Cargo – αλλά και στο lifestyle του κάθε πελάτη. Επίσης, η εξειδικευμένη σειρά των Cargo e-Bikes της Kosmoride, προσφέρει ιδανικές λύσεις σε επαγγελματίες και νέες οικογένειες.

Η αρχή λειτουργίας των e-Bikes είναι ίδια με του παραδοσιακού ποδήλατου, με τη διαφορά ότι διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα που λαμβάνει την απαραίτητη ενέργεια από επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία είναι σχετικά ελαφριά και, συχνά, αποσπώμενη. Ο ηλεκτροκινητήρας δρα επικουρικά, παρέχοντας στον ποδηλάτη υποβοήθηση σε διάφορα επίπεδα, που ο ίδιος επιλέγει. Αυτή η πρόσθετη ενέργεια προσφέρει ελάφρυνση στο έργο που απαιτείται από τον ποδηλάτη σε ένα δύσκολο κομμάτι της διαδρομής αλλά και γενικότερα εξασφαλίζει πιο άνετη ποδηλασία καθώς και υψηλότερες ταχύτητες.

Η ηλεκτρική αυτονομία ενός e-Bike φτάνει έως και τα 200 χιλιόμετρα, τιμή παραπάνω από ικανοποιητική για καθημερινή χρήση, αν ληφθεί υπόψιν ότι η πλήρης επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι γρήγορη, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ολοκληρώνεται εντός 4 ωρών. Παράλληλα, το γεγονός ότι ο αναβάτης κάνει πετάλι, περιορίζει τις ενεργειακές απαιτήσεις, ενώ ακόμη και αν ο ποδηλάτης επιλέξει να μην έχει ηλεκτρική υποβοήθηση ή αδειάσει η μπαταρία, το e-Bike κινείται κανονικά σαν οποιοδήποτε συμβατικό ποδήλατο.

Με στόχο να εισαγάγει στην ελληνική αγορά μια νέα αντίληψη αστικής μετακίνησης που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις πόλεις, η Kosmoride προσφέρει στο πρώτο της experience store στο Μαρούσι, προνόμια για την απόκτηση ενός e-Bike, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου, επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας του e-Bike με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 800€, εγγύηση μέχρι 5 χρόνια και ασφαλιστική κάλυψη. Εξίσου σημαντικό είναι ότι στο κατάστημα της Kosmoride ο αγοραστής θα βρει πλήρεις υπηρεσίες after sales και εξειδικευμένο service για το e-Bike του.

Το πρώτο experience store της Kosmoride λειτουργεί ήδη στο Μαρούσι, στην Ανδρέα Παπανδρέου 21, παράδρομο της Αττικής Οδού. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 99 81 281. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα και τα e-Bikes, καθώς και για ραντεβού για test ride, επισκεφθείτε τη σελίδα της Kosmoride. https://kosmoride.gr/.

Το επιχειρηματικό πλάνο της Kosmoride περιλαμβάνει την έναρξη λειτουργίας ενός δεύτερου experience store, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, προς το τέλος του καλοκαιριού, με το υπόλοιπο δίκτυο να αναπτύσσεται σταδιακά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button