NEA

Ford Puma: Με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, από 23.756 ευρώ

Την επιλογή ενός νέου, διπλοσύμπλεκτου κιβωτίου 7 σχέσεων έχουν πλέον όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το νέο Ford Puma.

H Ford αποφάσισε να κάνει τη ζωή των πελατών της λίγο πιο εύκολη, παρουσιάζοντας ένα νέο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για το δημοφιλές της SUV. Το κιβώτιο αυτό θα συνεργάζεται με το μοτέρ EcoBoost, του ενός λίτρου και 125 ίππων, περιορίζοντας τον οδηγικό φόρτο και προσφέροντας άνεση, μειωμένα επίπεδα θορύβου, καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση.

Ως εταιρία, η Ford χρησιμοποιεί αυτόματα κιβώτια για περισσότερα από 70 χρόνια, έχοντας μία μεγάλη παράδοση αλλά και τεχνογνωσία σε αυτά. Το νέο κιβώτιο προσφέρει 7 σχέσεις, πράγμα που επιτρέπει στον κινητήρα να εκμεταλλεύεται καλύτερα τις πιο ωφέλιμες περιοχές στροφών του. Αντίστοιχα, η επιλογή του διπλού συμπλέκτη χαρίζει στην όλη εξίσωση ταχύτατες και συνάμα απόλυτα ομαλές αλλαγές των σχέσεων. Όσο για την κατανάλωση, περιορίζεται και αυτή στα μόλις 4,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (6,0 λίτρα κατά WLTP, με εκπομπές CO2 137 γραμμάρια αντίστοιχα).

Αναφορικά με την εμπορική πολιτική της φίρμας, οι εκδόσεις του Puma που θα εφοδιάζονται με το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων θα είναι οι καλύτερα εξοπλισμένες ST-Line, ST-Line X και ST-Line Vignale. Οι τιμές τους έχουν ως εξής:


Puma ST-Line 1.0L EcoBoost 125PS Auto: 23.756 ευρώ
Puma ST-Line X 1.0L EcoBoost 125PS Auto: 26.916 ευρώ
Puma ST Line Vignale 1.0L EcoBoost 125PS Auto: 30.241 ευρώ

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!