NEA

H Lexus ετοιμάζει μικρό SUV με την ονομασία LBX;

Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Ιαπωνική εταιρία κατοχύρωσε τις ονομασίες LBX και Lexus LBX σε Ευρώπη και Ισραήλ, στην κατηγορία «αυτοκίνητα και συναφή δομικά μέρη».

Αυτό από μόνο του αποτελεί αρκετό καπνό, για να υποθέσουμε ότι σύντομα θα εμφανιστεί και η φωτιά. Σύμφωνα με το Lexus Enthusiast, η ονομασία αυτή πρόκειται να δοθεί σε ένα πρωτότυπο όχημα που ετοιμάζει αυτό το διάστημα η εταιρία. Το συγκεκριμένο σκεπτικό δείχνει να έχει βάση και μάλιστα σχετίζεται με μία άλλη πληροφορία, που θέλει τη φίρμα να ετοιμάζει ένα μικρό SUV, πατώντας επάνω στο Toyota Yaris Cross.

Η λογική ονοματοδοσίας των Ιαπώνων είναι τα μοντέλα τους να χαρακτηρίζονται από δύο ψηφία. Η φήμη θέλει το νέο αυτό SUV να ονομάζεται BX, οπότε η κατοχύρωση του ονόματος LBX κάλλιστα θα μπορούσε να αφορά μία πρωτότυπη εκδοχή αυτού. Το ότι κατοχύρωσαν την ονομασία στην Ευρώπη, δείχνει εμφανώς ότι προορίζεται για την τοπική αφορά. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού η κατηγορία B-SUV δείχνει να απογειώνεται εμπορικά στη γηραιά ήπειρο. Όσο μάλιστα δεν εισέρχονται premium παίκτες σε αυτή, τόσο θα υπάρχει το σχετικό κενό στο άνω άκρο της, που θα περιμένει κάποιον να εμφανιστεί για να το καλύψει…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!