NEA

H Peugeot ανανέωσε το 5008

Μετά το 3008 η Peugeot φρεσκάρει και το μεγαλύτερο SUV της ώστε να έχει μια πλήρως φρεσκαρισμένα SUV γκάμα.

Το facelift του έως και επταθέσιου 5008 ακολουθεί την ίδια λογική με αυτό του 3008. Δηλαδή ένα πλήρως επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με πιο εμφατική μάσκα, τροποποιημένους στάνταρ LED προβολείς και κάθετα LED φώτα ημέρας στο στυλ των 208 και 2008.

Παρόμοια προσέγγιση και στο εσωτερικό με ανανεωμένο το i-cockpit σε ότι αφορά τα γραφικά του και οθόνη αφής 10,0 πλέον ιντσών για το σύστημα infotainment. Παράλληλα αναβαθμισμένα θα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης.

Από πλευράς κινητήρων τα ήδη γνωστά σύνολα βενζίνης και diesel των 1.200 και 1.500 κ.εκ. αντίστοιχα συνεχίζουν ως έχουν, ενώ προστίθενται ο 1.600άρης Pure Tech βενζίνης με 181 ίππους και ο δίλιτρος diesel BlueHDi των 177 ίππων. Και οι δύο θα είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο EAT8 με τις οκτώ σχέσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!