ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ford: το βραβευμένο Transit Custom από 199€ το μήνα με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Custom Ford Pro plus

Ποτέ άλλοτε η χρηματοδότηση ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου Ford δεν ήταν πιο εύκολη και συμφέρουσα για κάθε εταιρεία, ελεύθερο επαγγελματία ή επιχειρηματία.

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Custom Ford Pro Plus, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει η Ford Motor Ελλάς τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες καταναλωτές, κάθε νομικό πρόσωπο ή ελεύθερος επαγγελματίας έχει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσει το Transit Custom, το κορυφαίο βαν της ευρωπαϊκής και εγχώριας αγοράς, με τους πιο ευνοϊκούς όρους και μηνιαία δόση που ξεκινά από μόλις 199 ευρώ.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Custom Ford Pro Plus, που είναι διαθέσιμο έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μέγιστη ευελιξία, αφού προσφέρει μεταξύ άλλων σταθερό επιτόκιο 5,6%, ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως και 84 μήνες, και ελάχιστη προκαταβολή από 25%.

Παράδειγμα χρηματοδότησης

  • Μοντέλο: Transit Custom Van 280S Base 2.0L EcoBlue 105PS
  • Ανώτατη Λιανική Τιμής Πώλησης: 22.657 ευρώ
  • Προκαταβολή 40%: 9.130 ευρώ
  • Ποσό χρηματοδότησης: 13.527 ευρώ
  • Αριθμός δόσεων: 84
  • Επιτόκιο 5,6% (πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/1975)
  • Έξοδα: 300 ευρώ
  • ΣΕΠΠΕ: 7,1%
  • Μηνιαία δόση: 198,91 ευρώ

Για κάθε σας απαίτηση

Το Ford Transit Custom διαθέτει μία πλήρη γκάμα αμαξωμάτων και κινητήρων σαρώνοντας κυριολεκτικά τα φετινά βραβεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η φορτιζόμενη υβριδική έκδοση (PHEV) απέσπασε τον τίτλο «International Van of the Year» επιβεβαιώνοντας περίτρανα τις ικανότητες, την ανθεκτικότητα, αλλά και τις κορυφαίες τεχνολογικές κατακτήσεις του μοντέλου.

Με δυνατότητα κίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων και ταυτόχρονα χωρίς το άγχος της αυτονομίας, το Transit Custom Plug-In Hybrid μπορεί να φορτίζεται μέσω εξωτερικής πηγής ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχοντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 56 km σύμφωνα με τον κύκλο NEDC. Οι εμπρός τροχοί του οχήματος κινούνται αποκλειστικά από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 92,9 kW, ο οποίος τροφοδοτείται με ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 13.6 kWh. Ο πολυβραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost της Ford λειτουργεί ως range extender για επέκταση της αυτονομίας, που με αυτό τον τρόπο υπερβαίνει συνολικά τα 500 χιλιόμετρα.

Η πολυσυλλεκτική γκάμα του επαγγελματικού μοντέλου της Ford διαθέτει και έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης. Το Transit Custom EcoBlue Hybrid χρησιμοποιεί μία ενσωματωμένη μίζα- γεννήτρια με κίνηση μέσω ιμάντα αντί του στάνταρ εναλλάκτη,  επιτρέποντας αφενός την ανάκτηση και αποθήκευση ενέργειας στις φάσεις επιβράδυνσης, αφετέρου τη φόρτιση μιας αερόψυκτης μπαταρίας ιόντων λιθίου 48-volt. Η ενέργεια που αποθηκεύεται στη μπαταρία χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη ροπή του κινητήρα και έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει στον αναβαθμισμένο 2.0L EcoBlue ντίζελ κατανάλωση από 5,4lt/100km (NEDC).

Η γκάμα ολοκληρώνεται με το πετρελαιοκίνητο Transit Custom EcoBlue που φιλοξενεί τον αναβαθμισμένο, δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα της εταιρείας σε εκδόσεις που έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη, αποδίδοντας ισχύ 105, 130, 170 ή 185 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button