NEA

Έρχεται και το αναβαθμισμένο Hyundai i30 N

H κορεατική εταιρία έχει ήδη ανανεώσει την γκάμα του i30 (αναμένεται στις επόμενες μέρες το λανσάρισμά του στην χώρα μας) και τώρα ετοιμάζει την έλευση και της tοp έκδοσης.

Η οποία δεν είναι άλλη από την εξαιρετική i30 N που θα φρεσκαριστεί στα σημεία για να αποκτήσει μία νέα προοπτική. Προς το παρόν η Hyundai μας έχει δώσει μερικές πρώτες σκοτεινές φωτογραφίες, αλλά αυτό που θα δούμε λίγο πολύ το περιμένουμε με ένα facelift στο αμάξωμα (θα υπάρχουν και 19άρες σφυρήλατες και ελαφρύτερες ζάντες) και μία ριζική αναβάθμιση στο εσωτερικό.

Από εκεί και πέρα ο δίλιτρος κινητήρας θα συνεργάζεται για πρώτη φορά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις. Έτσι, ο οδηγός θα έχει στην διάθεση του και μια νέα επιλογή, την N Grin Shift Mode, που σε λειτουργία overboost θα αυξάνει την ροπή από τα 352 στα 377 Nm. Επιπρόσθετα το N Power Shift Mode θα αλλάζει την χαρτογράφηση του κιβωτίου κάθε φορά που το πεντάλ του γκαζιού πατιέται περισσότερο από 90%.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!