NEA

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Peugeot 308;

Έχοντας συμπληρώσει μια επταετία στους δρόμους το μικρομεσαίο της Peugeot αναμένεται να παρουσιαστεί σε ένα χρόνο από σήμερα.

Σχεδιαστικά τα renderings από το kolesa.ru μας δίνουν μία πολύ καλή προσέγγιση για την εμφάνιση του νέου 308 που θα υιοθετεί το πολύ ελκυστικό στιλ του μικρότερου 208, αλλά και του μεγαλύτερου 508. Έτσι, στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει η εμφατική μάσκα με τα LED να μοιάζουν σαν χαυλιόδοντες, ενώ πίσω θα υπάρχουν τα φωτιστικά αλά Mustang με την ενιαία ρίγα.

Όσο για το εσωτερικό λογικά θα δούμε μια μεταμοντέρνα παραλλαγή του i-Cockpit με το χαρακτηριστικό τιμονάκι και τον τρισδιάστατο ψηφιακό πίνακα. Οι χώροι θα κυμαίνονται στα καλά πρότυπα του τωρινού μοντέλου μιας και οι διαστάσεις θα βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα.

Πηγή φωτ.: kolesa.ru

Την βάση θα αποτελέσει μια εξελιγμένη εκδοχή της πλατφόρμας EMP2 με την γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει βενζίνης με τον βασικό 1.2 PureTech και πετρελαίου από τον 1.5 BlueHDi.

Θα δούμε και mild hybrid παραλλαγές καθώς και δύο plug-in υβριδικές. Το GT θα αποδίδει περίπου 230 άλογα αποτελώντας τον άμεσο αντίπαλο του Golf GTE, ενώ το 308 PSE Peugeot Sport Engineered) θα έχει και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω άξονα για συνδυασμένη ισχύ στους 300 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button