ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Jeep: Ένα πολύ όμορφο βίντεο για την σωτηρία του πλανήτη

https://www.youtube.com/watch?v=MbLVPtESzdc

Με την παρουσίαση των πρώτων Plug-in Hybrid μοντέλων της, η Jeep δημιούργησε τα πιο ικανά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα στην ιστορία της.

Συμμετέχοντας ενεργά σε πολλαπλά επίπεδα στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η Jeep, δημιούργησε και ένα γεμάτο συναίσθημα video, μέσω του οποίου η μάρκα θα προσφέρει οικονομική βοήθεια σε σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος πρωτοβουλίες.

Μέσα στο αχανές σύμπαν η Γη δεν μοιάζει με κάτι το ξεχωριστό. Αποτελεί απλά μια μικρή κουκίδα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, αλλά για τους ανθρώπους και όλα τα έμβια όντα που φιλοξενεί είναι τα πάντα. Άσχετα από κράτη, πολιτικές, θρησκευτικές ή άλλες αντιλήψεις, η Γη αποτελεί το σπίτι για όλους τους ανθρώπους. Η προστασία της είναι ζήτημα επιβίωσης, αλλά και ευθύνης για όλους. Η Jeep ενστερνίζεται απόλυτα αυτή την άποψη και συμμετέχει ενεργά σε προσπάθειες που σαν στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία του πλανήτη Γη.

Παρουσιάζοντας τη νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία, 4xe, η Jeep δημιούργησε τα πλέον φιλικά, αλλά και ολοκληρωμένα SUV στην ιστορία της. Μετά τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe που είναι ήδη διαθέσιμα, η αποκάλυψη του εμβληματικού Wrangler σε έκδοση 4xe δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η ελευθερία κίνησης σε όλα τα εδάφη, μπορεί να είναι ευχάριστη, ασφαλής και με μικρό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα Jeep 4xe μπορούν να κινηθούν και αμιγώς με ηλεκτρική κίνηση, στοιχείο που προσφέρει μια πρωτόγνωρη επαφή με τη φύση, με μηδενικούς ρύπους και μηδενικό θόρυβο.

Η νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe αποτελεί τμήμα μια συνολικότερης πολιτικής της θρυλικής μάρκας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία περιλαμβάνει καινοτόμες τεχνολογίες για την προστασία των υδάτινων πόρων, σύγχρονες μονάδες παραγωγής με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας, έξυπνες λύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και βέβαια αποδοτικά μοντέλα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Ενισχύοντας περαιτέρω τις προσπάθειες της για την προστασία της Γης, η Jeep, δημιούργησε ένα ιδιαίτερο video, το οποίο προβάλει τη μοναδικότητα του πλανήτη μας. Το κοινό, απλά βλέποντας το video στο YouTube γίνεται αρωγός αυτής της προσπάθειας, με την Jeep να προσφέρει με κάθε θέαση οικονομική βοήθεια σε δραστηριότητες που σαν στόχο έχουν τη μάχη εναντίων της κλιματικής αλλαγής. Το video έχει προσεγγίσει ήδη το 1,5εκ. θεάσεις. 

Στόχος της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας -που το 2021 κλείνει 80 χρόνια ένδοξης ιστορίας- είναι η προστασία του περιβάλλοντος για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις ομορφιές του πλανήτη, ακόμα και εκείνες που κανείς μπορεί να προσεγγίσει μόνο με ένα Jeep 4xe.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto