ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ξέχασε να βγάλει την μάνικα και την πήρε μαζί του [vid]

Ας κάνουμε ένα break για να δούμε μερικά από τα πιο απίθανα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.


Guess they were in a hurry. from r/IdiotsInCars

Αν και σε πολλές χώρες στα συστήματα αυτόματου ανεφοδιασμού υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας, στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον οδηγό μιας Mercedes να έχει ξεχάσει όχι μόνο να αφαιρέσει την μάνικα καυσίμου, αλλά να έχει βγει και στον δρόμο σέρνοντας τη μαζί του… Τόσο μεγάλη η βιασύνη του και προφανώς η χαζομάρα του…


Idiots in Tanks ! from r/IdiotsInCars

Αν έχει τύχει να έχετε μείνει με το αυτοκίνητό σας θα γνωρίζετε πως το ανέβασμα του στην πλατφόρμα του οχήματος οδικής βοήθειας γίνεται με τράβηγμα από γερανό. Φυσικά το ίδιο δεν μπορεί να γίνει και με ένα άρμα μάχης (πιθανότατα του ισραηλινού στρατού μιας και πρόκειται για ένα Merkava) και ακόμη περισσότερο με ένα τανκ. Του οποίου ο χειριστής δεν πρόλαβε να πατήσει έγκαιρα το φρένο ανεβαίνοντας πάνω σε ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να ανατραπεί… και πέναλτι!


Tug collides with another tug from r/IdiotsInCars

Στο αμέσως παρακάτω βίντεο θα δείτε πως τροχαία συμβαίνουν παντού. Ακόμη και στον χώρο ενός αεροδρομίου όπου δύο αυτοκινητάκια συγκρούονται μεταξύ τους για κάποιο άγνωστο λόγο. Ωστόσο, φαίνεται να φταίνε και οι δύο αφού δεν βρίσκονταν στην επιτρεπόμενη λωρίδα κυκλοφορίας τους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!