ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.: Νέο σημείο πώλησης Renault στο Ηράκλειο Κρήτης

H TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Renault και Dacia στην Ελλάδα, καλωσορίζει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυό της, την ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.

H ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε., συστάθηκε από τον Π. Αργυράκη το 1974 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων καθώς και της παροχής υπηρεσιών after sales, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Renault και Dacia.

Παράλληλα, στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, στο ιδιόκτητο συγκρότημα της εταιρείας, στεγάζονται οι υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής των επιβατικών και επαγγελματικών Renault και Dacia, πάντα με την εγγύηση της άριστης εξυπηρέτησης και της τεχνογνωσίας της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.

Στην ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε. της οικογένειας Αργυράκη, ο πελάτης θα βρει μια έμπειρη ομάδα, έτοιμη να τον ακούσει, να μελετήσει μαζί του τις ανάγκες του και να προτείνει τη βέλτιστη λύση για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου, παραμένοντας δίπλα του και μετά την πώληση.  

Η TEOREN MOTORS A.E εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο της συνεργάτη, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η ένταξη της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε. στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών θα συμβάλλει εποικοδομητικά στην περαιτέρω ανοδική πορεία των Renault & Dacia στην Ελλάδα.

ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.
Στην κορυφή της εξυπηρέτησης
Έκθεση: 3ο χλμ. E.O. Ηρακλείου – Μοιρών
Συνεργείο-Ανταλλακτικά: 1ο χλμ. E.O. Ηρακλείου – Μοιρών
Τηλ.: 2810 256 101

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!