ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ραντεβού… ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας Ford

Σε μια εποχή στην οποία καλούμαστε να παραμείνουμε ασφαλείς, η Ford στέκεται διαρκώς και με όλες τις δυνάμεις της στο πλευρό των πελατών της υιοθετώντας με το Ford Care Code πρωτοποριακά πρωτόκολλα και πρακτικές για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, σε συνδυασμό με νέες προωθητικές ενέργειες και προγράμματα που σας λύνουν τα χέρια. 

Ένα από αυτά είναι και η δυνατότητα που παρέχει ήδη η Ford στους πελάτες της να κλείσουν μέσω του διαδικτύου το επόμενο ραντεβού στο συνεργείο της αρεσκείας τους. Με την πρωτοποριακή Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Ραντεβού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και μέσω αυτής με απλά βήματα να επιλέξετε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, τις υπηρεσίες που επιθυμείτε και κατόπιν την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της επιλογής σας.

Με αυτή την απλή, σύγχρονη και απόλυτα ασφαλή διαδικασία καταχώρησης ραντεβού μέσω του διαδικτύου, οι πελάτες έως και τα τέλη Δεκεμβρίου θα επωφεληθούν έκπτωσης 10 ευρώ.

Περιηγηθείτε στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Ραντεβού εδώ.

https://youtube.com/watch?v=J5UeA-tYmvE

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!