NEA

DeLorean 40th Edition: Επιστροφή στο μέλλον!

Το επικό Delorean επιστρέφει μέσα από μερικά υπέροχα σχέδια ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή. Και είναι φυσικά ηλεκτρικό!

Το Delorean DMC-12 ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που άφησαν το στίγμα τους στην μικρή και μεγάλη οθόνη μέσα από την διάσημη και πρωτότυπη σε σενάριο ταινία «Επιστροφή στο μέλλον». Στο πέρασμα των ετών η εταιρία του John DeLorean πέρασε από μύρια κύματα μέχρι την πτώχευση της.

Πάντως, το DeLorean εξακολουθεί να εμπνέει μικρούς και μεγάλους, ακόμη και 35 χρόνια μετά την πρώτη ταινία της τριλογίας «Back to the Future» του Robert Zemeckis. Για παράδειγμα ο Ισπανός Angel Guerra θα ήθελε πολύ να δει και ένα sequel της διάσημης ταινίας όπου το νέο DeLorean θα βασιζόταν στα σχέδια του.

Φυσικά το νέο DeLorean υποτίθεται πως είναι πλήρως ηλεκτρικό και αυτόνομο με ένα σύστημα που παράγει αέναη ενέργεια ταξιδεύοντας πίσω και μπροστά στο χρόνο. Προς τιμήν του αρχέτυπου μοντέλου (το DMC-12 του 1981, εξού και το 40th Edition) έχουν διατηρηθεί ορισμένα σχεδιαστικά γνωρίσματα και ένα από αυτά είναι οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!