ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνοντας unboxing σε μία Bugatti Divo! [vid]

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν να παραλαμβάνατε αεροπορικώς τη Bugatti των 5 εκατομμυρίων που αγοράσατε; Με αυτό το video μπορείτε να πάρετε μία γεύση…

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο τυχερός ιδιοκτήτης της ολοκαίνουριας αυτής Bugatti Divo γνωρίζει πολύ καλά την όλη εμπειρία, καθώς ήδη έχει παραλάβει μία Bugatti Vision Gran Turismo, μία Chiron και μία Veyron Vitesse. Για όλους εμάς, ωστόσο, τους κοινούς θνητούς, μία τέτοια παραλαβή θα αποτελούσε εμπειρία ζωής. Το video αυτό γυρίστηκε πριν από μερικές ημέρες, στο Los Angeles, με τη Divo να ταξιδεύει αεροπορικώς από το Παρίσι για τη νέα της κατοικία.

Μιλάμε για ένα από τα πιο ακριβά οχήματα που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα, εφοδιασμένο με ένα κινητήρα W16, χωρητικότητας 8,0 λίτρων και ισχύος 1.500 PS! Τα πρώτα 100 km/h έρχονται στο κοντέρ του σε μόλις 2,4 sec από τη στιγμή που θα πατήσει κανείς βαθιά το δεξί πεντάλ, ενώ αν παραμείνει σε αυτό, κάποια στιγμή θα διαβάσει και τα 380 km/h της τελικής ταχύτητας.

Αναφορικά με το video, δεν γυρίζεται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη αλλά από ένα YouTuber, που το ανέβασε στο κανάλι του. Ένα μεγάλο, ξύλινο εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο ανοίγει και αποκαλύπτει ένα σχεδιαστικό και μηχανολογικό αριστούργημα. Η πρώτη έκπληξη έρχεται από το κουτί (από ανθρακονήματα) στο οποίο ταξιδεύει το κλειδί του αυτοκινήτου. Κατόπιν, ανοίγουν οι πλευρικές θύρες και αποκαλύπτεται το θηρίο… μία Divo σε πραγματικά μοναδικό χρωματισμό. Αντί να σας τα περιγράφουμε όμως, είναι σαφώς καλύτερα να τα δείτε οι ίδιοι, πατώντας το play.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!