NEA

Επίσημο teaser για το turbo δίλιτρο Hyundai Kona N [vid]

H Hyundai έδωσε επίσημα τα πρώτα στοιχεία για το Kona N που θα αποτελέσει το νέο μέλος της σπορ σειράς επιδόσεων.

Μαζί με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ η Hyundai επιβεβαίωσε πως το νέο Kona N θα έχει δίλιτρο turbo τετρακύλινδρο μοτέρ που θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη N DCT με 8 σχέσεις. H ισχύς του μοτέρ αναμένεται έως τους 280 ίππους, στην έκδοση Performance, με την κίνηση να περνά στους μπροστινούς τροχούς. Μένει να δούμε αν εναλλακτικά θα υπάρχει τετρακίνηση και ίσως μικρότερη έκδοση με 250 άλογα και χειροκίνητο κιβώτιο.

Ανάμεσα στα πολλά καλά που έχουν και τα i30 N/ i30 N Fastback θα περιλαμβάνονται διάφορα συστήματα όπως το Launch Control και ένα νέο ενίσχυσης ήχου. Εξωτερικά βλέπουμε πως υπάρχουν σπορ ζάντες, αεροδυναμικά βοηθήματα με μία πίσω αεροτομή, διπλές απολήξεις στα άκρα κ.α. Το νέο Kona N θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες και θα πλαισιώσει το N Line με τον turbo 1.600άρη των 198 ίππων. Δίχως να ξεχνάμε το επερχόμενο i20 N.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!