ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Alfa Romeo καλωσορίζει το 2021 με ένα δωρεάν ημερολόγιο

Σε μία χρονιά που σηματοδοτεί σημαντικές επετείους, αλλά και σημαντικές νέες παρουσίες, η Alfa Romeo ξεκινά κάνοντας στους φίλους της το πρώτο, αλλά όχι και το τελευταίο δώρο για το 2021.

Το 2021 αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την Alfa Romeo. Από τη μία το 2021 φέρνει σημαντικές επετείους για τη μάρκα, όπως τα 130 χρόνια από τη γέννηση του ιδιοφυούς μηχανικού Vittorio Jano, ή τα 110 χρόνια από τη γέννηση του θρυλικού οδηγού της Juan Manuel Fangio το 1911, χρονιά που συμπίπτει και με την πρώτη συμμετοχή της Alfa στους αγώνες.

Αντίστοιχα 60 χρόνια πριν εγκαινιάστηκε το διάσημο κέντρο δοκιμών στο Balocco, ενώ 10 χρόνια αργότερα το 1971 η Alfa Romeo 33 κυριαρχούσε στο Targa Florio, ενώ το 2001 η Alfa Romeo 147 κατακτούσε το τίτλο Car Of The Year. Την ίδια στιγμή όμως, το 2021 θα φέρει και σημαντικά νέα για τη μάρκα, όπως την παράδοση των συλλεκτικών Alfa Romeo Giulia GTA και Giulia GTAm στους 500 τυχερούς ιδιοκτήτες τους, αλλά και την αποκάλυψη του νέου C-SUV, Alfa Romeo Tonale.

Για αυτή τη γεμάτη εκπλήξεις χρονιά, το MACCHINA DEL TEMPO – MUSEO STORICO ALFA ROMEO, το εντυπωσιακό μουσείο της Alfa Romeo στο Arese, δημιούργησε για όλους τους φίλους της μάρκας ένα ημερολόγιο για το 2021. Το ημερολόγιο είναι διαθέσιμο για το κοινό σε ηλεκτρονική μορφή (κάντε κλικ για το pdf υψηλής ανάλυσης, δεν συστήνεται το download από κινητό) χωρίς χρέωση ή για χαμηλότερη ανάλυση κατεβάζοντας την παρακάτω εικόνα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button