ΑΓΩΝΕΣ

Το είδαμε και αυτό στο Ντακάρ! Παράτησε τον συνοδηγό στην μέση της ερήμου!

Το πρωτόγνωρο συμβάν σημειώθηκε στη διάρκεια της προτελευταίας ειδικής του αγώνα και περίπου 170 χιλιόμετρα μετά από την εκκίνηση της ειδικής των 511 χιλιομέτρων.

Όπως φαίνεται υπήρχε ένταση στο ισπανικό πλήρωμα του UTV με τον αριθμό 438 και η κατάσταση εκτονώθηκε στην 11η ειδική, όταν ο συνοδηγός Xavier Blanco είπε στον οδηγό Ricardo Ramilo να σταματήσει. Ο Blanco κατέβηκε, συνέχισαν τον τσακωμό τους, κυρίως για τον τρόπο που οδηγούσε ο Ramilo -o Blanco θεωρούσε πως κινδύνευε η ζωή του- και έτσι ο Ramilo, που είναι και αυτός που… πλήρωνε, απλά έφυγε αφήνοντας το συνοδηγό του στη μέση του πουθενά.

Ο Blanco είχε πάνω του όλο τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό -δορυφορικό τηλέφωνο κ.λπ.- και το καρνέ, ειδοποίησε τα άλλα μέλη τη ομάδας -η συμμετοχή είναι ερασιτεχνική- και τον μάζεψαν. Ο Ramilo, που έτσι κι αλλιώς δυσκολευόταν στην πλοήγηση αφότου χώρισαν οι δρόμοι τους με το συνοδηγό του, τέθηκε εκτός αγώνα, για παράβαση κανονισμών.

Το ωραίο είναι πως η ερασιτεχνική συμμετοχή ήταν ουσιαστικά από πριν εκτός αγώνα μιας και δεν είχε πλέον ούτε ρεζέρβες ούτε ανταλλακτικά. Απλά συνέχιζαν προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία στον αγώνα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!