NEA

Mazda: Νέες προσφορές με όφελος έως 4.000€

Ακόμα πιο προσιτά γίνονται τα μοντέλα της Mazda με τις νέες προσφορές που ισχύουν από τον Ιανουάριο.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των μοντέλων προσφέρεται όφελος 1.000€ ενώ για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων Mazda3  υπάρχουν μοναδικές προσφορές με μείωση τιμής έως 4.000€. Ειδικότερα ισχύουν τα εξής:

  • Το μικρό μοντέλο της μάρκας, το ευέλικτο και στιλάτο Mazda 2 προσφέρεται με όφελος έως 1.000€ με την τιμή του να διαμορφώνεται στις 13.950€. Επιπλέον, ο εξελιγμένος MHybrid Skyactiv κινητήρας του εκπέμπει χαμηλά επίπεδα CO2 γρ./χλμ. με αποτέλεσμα το Mazda2 να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.
  • Με τις ισχύουσες προσφορές η τιμή έναρξης για το Mazda 3 είναι στις 22.300€. Χωρίς να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας είναι και το Mazda3, αφού ο αναβαθμισμένος κινητήρας MHybrid Skyactiv-X στις εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων εκπέμπουν CO2 λιγότερα από 122 γρ./χλμ. (Hatchback: 120 gr/km, Sedan: 117 gr/km).
  • Το CX-30, το πολυβραβευμένο SUV της Mazda για την ασφάλεια και τη σχεδίαση, γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τιμή εκκίνησης 23.790€ .

Για τα υπόλοιπα Made in Japan μοντέλα της Mazda, οι τιμές τους με τις προσφορές είναι:

  • Mazda CX-5 από 25.570€.
  • Μazda MX-5 από 26.200€
  • Mazda 6 από 31.500€
  • MX-30, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Mazda από 32.040€ (συμπεριλαμβανομένου κρατικής επιδότησης και απόσυρσης).

Όλα τα αυτοκίνητα της MAZDA ξεχωρίζουν για τον πολυβραβευμένο Ιαπωνικό σχεδιασμό Kodo, τους τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες Skyactiv, το επαναστατικό σύστημα ευστάθειας G-Vectoring Control και το ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας i-Activsense.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button