NEA

Έρχεται την άνοιξη το ολοκαίνουργιο Hyundai Bayon

Η κορεατική εταιρία έδωσε μερικά νέα teaser στοιχεία για το νέο της SUV που θα τοποθετείται κάτω από το Kona.

Από τα όσα μπορούμε να διακρίνουμε και να υποθέσουμε, το Bayon θα έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση με σπορ προσανατολισμό ώστε να ανταγωνιστεί τα Ford Puma και Nissan Juke, αλλά και τα πιο οικογενειακά Renault Captur και Toyota Yaris Cross.

Αρκετά από τα στοιχεία του, όπως οι ανεξάρτητοι προβολείς μπροστά ή τα πίσω σώματα σε σχήμα μπούμερανγκ, μας θυμίζουν το φρεσκαρισμένο Kona καθώς και κάποια concept της Hyundai. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα ενδιαφέρον μικρό SUV που θα βασίζεται στο i20 και θα βρίσκεται τιμολογιακά πάνω από αυτό και κάτω από το Kona.

Οι κινητήρες αναμένεται να ξεκινούν από τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη με τα 84 άλογα και ψηλότερα τους τρικύλινδρους turbo 1.000άρηδες με 100 και 120 ίππους. Θα υπάρχουν και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, αλλά όχι και ηλεκτρικές.  Η διάθεση του μοντέλου θα ξεκινήσει την άνοιξη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!