ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το νέο Mitsubishi Outlander ρίχνεται στις λάσπες και στα χιόνια [vid]

H ιαπωνική εταιρία έδωσε τα πρώτα στοιχεία για το νέο Outlander που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Φεβρουαρίου.

H Mitsubishi προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική πρεμιέρα αφού έχει πολύ καιρό να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο. Και το ολοκαίνουργιο Outlander που βλέπουμε με το βαρύ καμουφλάζ αναμένεται να έχει αρκετές σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο Engelberg Tourer που είχε παρουσιαστεί πρόπερσι. Εντελώς νέο θα είναι και το ταμπλό.

Σχετικά με το τι θα υπάρχει κάτω από το καπό αναμένεται να συνεχίσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου των 2,4 λίτρων που θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Χάρη στην plug-in διάταξή του και την μπαταρία των 20 kWh θα προσφέρεται μια ηλεκτρική αυτονομία στα περίπου 70 χιλιόμετρα με την συνολική στα 700.

Θα υπάρξει και μια απλή συμβατική έκδοση με τετρακύλινδρο βενζίνης των 2,5 λίτρων με 185 ίππους και μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς μέσω ενός κιβωτίου τύπου CVT. Η βάση θα είναι η πλατφόρμα του νέου Nissan X-Trail/ Rogue.

Αυτά για το νέο Outlander που θα κυκλοφορήσει στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, αλλά όχι και στην Ευρώπη αφού η Mitsubishi έχει παγώσει όλες τις εισαγωγές νέων μοντέλων σε μια ευρύτερη στρατηγική αναδιοργάνωσης εστιάζοντας περισσότερη στην πιο κερδοφόρο για την εταιρία αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!