NEA

To VW ID.6 είναι ηλεκτρικό και επταθέσιο

Πρόωρη αποκάλυψη για το ID.6 το οποίο διέρρευσε σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε κινεζικές ιστοσελίδες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για το αν το ID.6 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη αφού για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεκινήσει να πωλείται μέσα στην χρονιά στην Κίνα. Και όπως μπορούμε να δούμε το μεγαλύτερο μέλος της ID γκάμας είναι σε μέγεθος ανάλογο με ένα Tesla Model X και έχει χώρους για έως επτά επιβάτες. Όσο για το εσωτερικό αυτό θα είναι λογικά πανομοιότυπο του μικρότερου ID.3.

Σχεδιαστικά συνδυάζει το στιλ ενός MPV με εκείνο ενός SUV αν και η απόσταση από το έδαφος φαίνεται να αρκεί για μια βόλτα σε χωματόδρομο. Ή για όσο επιτρέπει η μπαταρία των 82 kWh που προσφέρει αυτονομία για περίπου 450 χιλιόμετρα.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε εκδόσεις με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και συνδυασμένη ισχύ στα 306 άλογα. Λογικά θα υπάρξει και πισωκίνητη έκδοση με μικρότερη μπαταρία. Αλλά περισσότερα θα έχουμε να πούμε προσεχώς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!