NEA

Apple Car: Υπάρχει πραγματική προοπτική ή παιχνίδια στο χρηματιστήριο;

Για ακόμη μια φορά το αυτοκίνητο της Apple ήταν έτοιμο να εκπληρώσει το όνειρο κάθε φανατικού του πιο διάσημου μήλου…

Μήπως τελικά δεν υπάρχει τίποτε παρά αρκετή χειραγώγηση που εξυπηρετεί διάφορα οικονομικά συμφέροντα; Διότι μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο κοτζάμ Apple να μην μπορεί να συμφωνήσει στην εξέλιξη και την παραγωγή ενός αυτοκινήτου που πρακτικά είναι και πιο εύκολο στην υλοποίησή του ως ηλεκτρικό.

Και καταλήγει κανείς πως ίσως τελικά να μην υπάρχει πραγματική θέληση για την κατασκευή του Apple Car και μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την Hyundai. Και τώρα έρχεται μια νέα είδηση που λέει πως η Nissan μπορεί αποτελέσει τον συνεργάτη της Apple, σύμφωνα με την The Wall Street Journal.

Όπως και να έχει ενδιαφέρον έχει το παρακάτω γράφημα που δείχνει την πορεία της μετοχής της Hyundai και της Nissan. Παρατηρείστε πως ανέβηκε η μετοχή της κορεατικής εταιρίας με την κυκλοφορία της είδησης για το Apple Car και την μετέπειτα σταθεροποίησή της. Δείτε και πόσο ανεβαίνει της Nissan. Λογικό κάτι τέτοιο. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι γιατί ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!