NEA

Θα κοπεί το Audi A1 για χάρη ενός ηλεκτρικού Α2;

Κάτι η στροφή της Audi στην ηλεκτροκίνηση και στις μικρές κατηγορίες, κάτι η απογοητευτική εμπορικά πορεία και ίσως η διάρκεια ζωής του A1 να είναι πιο σύντομη.

Αυξάνονται οι φήμες πως το Audi A1 δεν θα έχει διάδοχη κατάσταση. Αλλά δεν είναι μόνο οι πωλήσεις που δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Audi, αλλά τόσο το ότι βρίσκεται πολύ κοντά με το A3 όσο και το ότι υπάρχει πολύ μικρό περιθώριο κέρδους, όπως αναφέρει το βρετανικό περιοδικό Autocar.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η πηγή της είδησης. Ακόμη και ο πρόεδρος της Audi, Markus Duesmann, δήλωσε ότι μία 3η γενιά του Α1  δεν έχει προοπτική. Αφενός το κενό θα μπορούσε να το καλύψει το Q2 και αφετέρου ένα ηλεκτρικό μοντέλο με το στίγμα του A2.

Ούτως ή άλλως το σύστημα πρόωσης είναι έτοιμο από το ID.3, αλλά και η σχεδιαστική φόρμα που θα μπορούσε να είναι αυτή του πρωτότυπου AI:ΜΕ που είχε κάνει την εμφάνιση του πρόπερσι στην Σανγκάη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!