NEA

H νέα Mercedes C-Class έχει ένα σούπερ ταμπλό [video]

Όπως γνωρίζαμε η νέα C-Class θα έχει αρκετά στοιχεία από την S-Class. Αλλά άλλο να το βλέπουμε σε μερικά πρώτα βίντεο.

Η Mercedes προσκάλεσε πριν από μερικές μέρες μερικούς Γερμανούς youtubers για να τους παραχωρήσει μερικές καμουφλαρισμένες νέες C-Class για μία πρώτη οδηγική επαφή. Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι πως το αμάξωμα έχει διατηρήσει την βασική του φόρμα, αλλά διανθισμένη με στοιχεία από την μεγαλύτερη S-Class.

Πηγή φωτογραφίας: Mr Benz (youtube)

Κάτι που είναι ακόμη πιο έντονο στο εσωτερικό όπου βλέπουμε τη νέα διάταξη με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να μην αποτελεί συνέχεια της κεντρικής touch-screen, όπως στο MBUX. Στη νέα εκδοχή η οθόνη αφής έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα, είναι μεγαλύτερη και έχει αναλογία παρόμοια με των Tesla. Παρατηρείστε πως οι αεραγωγοί βρίσκονται πάνω από την οθόνη.

Πηγή φωτογραφίας: MercBenzKing (youtube)

Όσο για το αμάξωμα, θα υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τις S-Class και E-Class, με διαφορετικά φωτιστικά σώματα με περισσότερες ακμές τόσο εμπρός όσο και προς τα πίσω. Οι πληροφορίες θέλουν να είναι έως και 6 εκατοστά μακρύτερη και με μεγαλύτερο κατά 2,5 εκατοστά μεταξόνιο από το μοντέλο που αντικαθιστά, αλλά για όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα.

Αλλά περισσότερα θα έχουμε να πούμε όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης της νέας C-Class, στις 23 Φεβρουαρίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!