NEA

Ευτυχώς! Αυτό το Mini πέρασε δίπλα από την μπαριέρα στην Κηφισίας!

Την τύχη με το μέρος τους φαίνεται ότι είχαν οι επιβάτες του Mini των φωτογραφιών μας, που στη γνωστή αριστερή στροφή της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι και πριν το Άλσος Συγγρού βγήκε από το δρόμο και χώθηκε -στην κυριολεξία- ανάμεσα στη μπαριέρα και στη μάντρα του σπιτιού.

Ας ελπίσουμε πως όσοι επέβαιναν στο πορτοκαλί Mini είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη ενός ατυχούς συμβάντος ήταν κατά πάσα πιθανότητα η πιο ανώδυνη από πλευράς σφοδρότητας για τους επιβάτες του.


update: Φωτογραφίες μετά το ατύχημα (ημερομηνία λήψης 28/2) δίχως καν να έχει επισκευαστεί η μπαριέρα ή να υπάρξουν καλύτερα μέτρα προστασίας

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Επειδή εσάς διαβάζω, σε εσάς είδα το άρθρο και εδώ σχολίασα, επανέρχομαι:
    Πηγαίνετε σας παρακαλώ και βγάλτε φωτογραφίες πως έχει η κατάσταση μετά από τόσες μέρες. Μπαριέρα ξηλωμένη, πεζοί που περνάνε από το σημείο και αυτοκίνητο που αν φύγει εκτός της στροφής αυτής, έχει καρφωθεί στην αποξηλωμένη μπάρα. Μετά απορούμε πως και γιατί καρφώθηκε ο Παντελίδης σε αντίστοιχη μπάρα & έχασε τη ζωή του. Αναδείξτε το σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.

  2. Δε νομίζω πως πρέπει να είναι τόσο απλή η προσέγγιση και παρουσίαση του γεγονότος. Καθημερινά περπατώ και περνάω από εκείνο το σημείο, ναι, από το “πεζοδρόμιο” που χώθηκε το Mini, ενίοτε με καροτσάκι και ένα βρέφος. Βλέπετε, η είσοδος του Κτήματος Συγγρού είναι στα 200 μέτρα. Πιθανόν να μην επιβίωνα αν το Mini έφευγε από την πορεία του και έπεφτε πάνω στις μπαριέρες, προφανώς όμως για να εισχωρήσει εκεί κάποια Νομαρχία και κάποιος εργολάβος έχει σφάλει και είναι τυχεροί και οι δύο που δεν έπεσαν πάνω σε κάποιον μακαρίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!