NEA

Λήγει η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας

Η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας λήγει σε τέσσερις ημέρα από σήμερα, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις από πλευράς πολιτείας δεν θα δοθεί παράταση. Η ίδια καταληκτική ημερομηνία ισχύει και για τις καταθέσεις πινακίδων.

Η εκπρόθεσμη πληρωμή επιβαρύνεται με πρόστιμο στο 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα αν το αυτό είναι δίκυκλο, τρίκυκλο ή επιβατικό ΙΧ και 50% αν πρόκειται για επιβατικό ΔΧ ή φορτηγό ή λεωφορείο. Αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 ευρώ δεν επιβάλλεται πρόστιμο.

Προκειμένου να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας και να προχωρήσετε στην πληρωμή του μπορείτε να πάτε στο site της ΑΑΔΕ, www.aade.gr και:

Αν έχετε κωδικούς στο myTAXISNET:

  • Πολίτες – οχήματα – τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς TAXISnet ή
  • Επιχειρήσεις – φορολογικές υπηρεσίες – οχήματα – τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς TAXISnet.

Αν δεν έχετε κωδικούς στο myTAXISNET:

  • Πολίτες – οχήματα – τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet
  • Επιχειρήσεις – φορολογικές υπηρεσίες – οχήματα – τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet.

Το τρέχον ειδοποιητήριο περιλαμβάνει και κωδικό QR, τον οποίο μπορείτε να σκανάρουν -και από κινητό- και να πληρώσετε τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να χρειάζεται να γράψετε ούτε τον κωδικό πληρωμής ούτε και το ποσό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!