ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Volvo Personal Service: Τρία νέα σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Volvo Personal Service, που προσεγγίζει με έναν εντελώς νέο τρόπο τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, εφαρμόζεται πλέον πανελλαδικά στο 70% του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της Volvo.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, πιστοποιήθηκαν κατά τα πρότυπα του προγράμματος VPS τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία:

  • Maxx Motors στα Ιωάννινα τον Σεπτέμβριο 2020 
  • Mac Motors στην Καβάλα τον Νοέμβριο 2020
  • Βελμάρ στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο 2020

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, η προσήλωση της Volvo Car Hellas και του Επίσημου Δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα οδήγησε στην επίτευξη του στόχου.

Το Volvo Personal Service επιβεβαιώνει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της μάρκας και τη διακρίνει από τον ανταγωνισμό: Η Volvo Cars εστιάζει στους ανθρώπους, ακόμα κι όταν φροντίζει το service των αυτοκίνητων τους. Παρέχει μία premium υπηρεσία που βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών, σέβεται το χρόνο τους και αυξάνει την ικανοποίησή τους.

Στο πλαίσιο του Volvo Personal Service, ο κάθε πελάτης έχει τον Προσωπικό Μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του, σε έναν χώρο εργασίας άριστα οργανωμένο και απόλυτα τακτοποιημένο. Ήδη από το κλείσιμο του ραντεβού για το service, ο Προσωπικός Σύμβουλος έχει ενημερωθεί για τις ανάγκες του πελάτη, ώστε να πραγματοποιηθεί ακριβέστερη διάγνωση και πιο αξιόπιστη εκτίμηση του χρόνου και του κόστους επισκευής, αλλά και να γίνει παραγγελία όλων των εξαρτημάτων που χρειάζονται.

Ο σωστός προγραμματισμός έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου εργασιών. Ο χρόνος αναμονής των πελατών μπορεί να μειωθεί έως και κατά 50%, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις της μονάδας, είτε για να απολαύσουν τον καφέ τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα είτε για να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα Volvo στον χώρο της έκθεσης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Ένα σχόλιο

  1. Αυτές οι μαλακίες μας έλειπαν! Δεν κοιτάζουν καλύτερα να ρίξουν τα κόστη όταν η συντήρηση κ η επισκευή του οχήματος κοστίζει πλέον όσο άλλο ένα ίδιο (μέσα στην 10ετια)… επίσης δεν κοιτάζουν να εκπαιδεύσουν σωστά το προσωπικό που δεν γνωρίζει καλά καλά να σφίξει μία βίδα με την ροπή που ορίζει το service manual κ μας κάνουν να τρέχουμε δεξιά κ αριστερά στο κυνήγι του σωστού μηχανικού?!?!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!