NEA

Η Renault αλλάζει το σήμα της μέσα στο 2022

Μέχρι το 204 όλα τα νέα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας θα φιγουράρουν με το νέο λογότυπο.

Σε μια εποχή που εξηλεκτρίζεται όλο και περισσότερο οι εταιρίες προχωρούν και στην ανανέωση του σήματος τους. Έτσι, μετά την Kia, την Peugeot, την Volkswagen, την Opel, την Nissan κ.α., και η Renault θα προχωρήσει στην αλλαγή του λογότυπού της από του χρόνου και μέχρι το 2024 όλη η γκάμα της θα φορά το νέο σήμα.

Το οποίο διατηρεί τον «ρόμβο» αλλά με μια πιο απλή μίνιμαλ εκτέλεσε στο πρότυπα της σύγχρονης τάσης με τα δύο διαμάντια να είναι αλληλεπικαλύπτονται. Το πρώτο μοντέλο που έκανε ντεμπούτο με το νέο σήμα είναι το Renault 5, αλλά πιθανότατα το ηλεκτρικό Megane eVision θα είναι το πρώτο παραγωγής με το νέο logo.

Από το 1899 το λογότυπο Renault έχει αλλάξει πολλές φορές, αλλά αυτό που έχει διατηρηθεί από το 1925 είναι το σχήμα του διαμαντιού. Το τωρινό σήμα δημιουργήθηκε το 1992 και ανανεώθηκε το 2015. Το 2022 θα είναι η ένατη φορά που η γαλλική εταιρία αλλάζει το λογότυπο της. Νέο σήμα θα υπάρξει και για τη Dacia, όπως το είδαμε στο Bigster.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!