ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Lifesavers: Πρωταγωνιστές οι ήρωες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στην Ευρώπη

Το τρέιλερ της σειράς “Lifesavers” ρίχνει φως στην εξαιρετική δουλειά των Ευρωπαϊκών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Σε όλη την Ευρώπη, χιλιάδες επαγγελματίες και εθελοντές ανταποκρίνονται άμεσα σε μία κλήση για βοήθεια – είτε πρόκειται για απεγκλωβισμό ατόμων παγιδευμένων σε κάποιο βουνό, είτε για άμεση επέμβαση σε ένα φλεγόμενο κτίριο ή για παροχή άμεσης ιατρικής υποστήριξης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Αυτά τα ξεχωριστά άτομα μπορεί κάποιες φορές να νιώσουν ανασφάλεια ή φόβο, αλλά δεν πτοούνται και συνεχίζουν. Τώρα, το απίστευτο αυτό πνεύμα τους γίνεται το κεντρικό θέμα της νέας σειράς βίντεο της Ford Ευρώπης με την ονομασία “Lifesavers”, από την οποία παίρνουμε μία πρώτη γεύση στο τρέιλερ που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

Τα βίντεο παρουσιάζουν άτομα όπως η Sarai, μία γιατρός-διασώστρια στη Βαλένθια της Ισπανίας που ανέλαβε καθήκοντα πριν από τέσσερις μήνες και ο Martin, ο οποίος ίδρυσε την Water Rescue Service στο Nové Mlýny, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, μετά από αρκετά ατυχήματα που συνέβησαν σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα. Κάθε επεισόδιο της σειράς διερευνά ποιο είναι το στοιχείο που ωθεί αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους στην αποστολή τους, αποκαλύπτοντας επίσης ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την πίεση και τι σημαίνει γι’ αυτούς.

Το πρώτο ολοκληρωμένο βίντεο της σειράς «παρακολουθεί» την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Βαλένθια στην Ισπανία και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου. Στη συνέχεια, η σειρά θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη μέσα από πέντε επεισόδια, όπου απεικονίζονται το απίστευτο πνεύμα και η αφοσίωση των διασωστών σε Τσεχία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία και Γερμανία. 

Ευρωπαϊκά Οχήματα Έκτακτης Ανάγκης

Τα Ford εν δράσει – Πίσω από αυτούς τους ήρωες κρύβονται τα οχήματα Ford που τους βοηθούν στην αποστολή τους. Από την ικανότητα ρυμούλκησης και τη σιγουριά του Ford Ranger μέχρι την πρακτικότητα, την αξιοπιστία και τις ατελείωτες δυνατότητες εξατομίκευσης της σειράς Transit, πρόκειται για κρίσιμα «εργαλεία» που βοηθούν τις Ευρωπαϊκές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να πραγματοποιούν το απίστευτο έργο τους.

Σε όλη την Ευρώπη, πάνω από περίπου 10.000 επαγγελματικά οχήματα Ford  αποτελούν τους στυλοβάτες που εμπιστεύονται οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η Ford και οι συνεργαζόμενες εταιρείες μετατροπών προσφέρουν μία τεράστια ποικιλία επαγγελματικών οχημάτων που τους βοηθούν να διεκπεραιώσουν όλα τα καθήκοντά τους. Με τις διαφορετικές εκδόσεις, τους χρωματισμούς, τα προαιρετικά πακέτα και τα ειδικά έξτρα αξεσουάρ, οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες.

Η σειρά ‘Lifesavers

Σε κάθε επεισόδιο, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. Η σειρά θα περιλαμβάνει:

  • Επεισόδιο 1: Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βαλένθιας, Ισπανία: 31 Μαΐου, 2021
  • Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία: 21 Ιουνίου, 2021
  • Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία: 12 Ιουλίου, 2021
  • Επεισόδιο 4: Πυροσβεστή Υπηρεσία Μασαλίας, Γαλλία: 2 Αυγούστου, 2021
  • Επεισόδιο 5: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία: 23 Αυγούστου, 2021
  • Επεισόδιο 6: Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός, Γερμανία: Η ημ/νία θα ανακοινωθεί αργότερα

Σχόλια

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να τιμήσουμε το εμπνευσμένο θάρρος, την ανιδιοτέλεια και την ικανότητα που επιδεικνύουν καθημερινά αυτοί οι απίστευτοι ήρωες. Η αξιοσημείωτη αφοσίωση που δείχνουν στις κοινότητές τους είναι κάτι που απηχεί τις αξίες της ίδιας της Ford, και μας ενέπνευσε το πάθος για την υλοποίηση ολόκληρου του project. Ελπίζουμε ότι καταφέραμε να αποτυπώσουμε την ανδρεία και την αφοσίωσή τους όπως τους αξίζει». Peter Zillig, Director of Marketing, Ford Ευρώπης

«Αυτοί οι εκπληκτικοί άνθρωποι είναι θαυμάσιοι υποστηρικτές των προϊόντων μας και μας βοηθούν να δείξουμε την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν τα επαγγελματικά μας οχήματα καθώς αντιμετωπίζουν δύσκολες και ενίοτε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις». Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford Ευρώπης

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button