NEA

On-demand η έξτρα τετραδιεύθυνση στην Mercedes EQS

H ηλεκτρική λιμουζίνα της Mercedes είναι εντυπωσιακή με πλήθος τεχνολογιών με πολλά συστήματα όμως να είναι προαιρετικά.

Ένα από αυτά είναι και η τεράστια Hyperscreen που ουσιαστικά καλύπτει σχεδόν όλο το ταμπλό. Και ενώ αρκετά άλλα συστήματα είναι προαιρετικά στην EQS, υπάρχουν και άλλα που μπορεί να έχει στην διάθεσή του ο οδηγός για όποτε αυτόν τον βολεύει και στο πλαίσιο μιας νέας πολιτικής υπηρεσιών που υπάγεται στις on demand απαιτήσεις.

Με άλλα λόγια στην καταβολή ενός ποσού ώστε ο οδηγός να έχει πρόσβαση σε κάποια χαρακτηριστικά ή συστήματα του αυτοκινήτου που ήδη είναι προ εγκατεστημένα. Στην περίπτωση της EQS με την τετραδιεύθυνση όπου στην πρώτη βερσιόν όπου οι πίσω τροχοί στρίβουν έως 4,5 μοίρες δεν υπάρχει χρέωση.

Ωστόσο, αν κάποιος θέλει την δεύτερη εκδοχή με τις 10 μοίρες τότε θα πρέπει να προχωρήσει σε ετήσια καταβολή 489 ευρώ, ενώ στην περίπτωση συνδρομής για τρία χρόνια υπάρχει έκπτωση 300 ευρώ με το συνολικό ποσό να μειώνεται στα 1.169 ευρώ.

Εννοείται πως το ποσό αυτό για κάποιον που θα αποκτήσει μία EQS είναι ένα μπουκάλι κρασί σε ένα πολυτελές ρεστοράν. Από την άλλη, η όλη υπόθεση μας δείχνει για μια νέα on demand τάση που διαμορφώνεται και που θα την δούμε να περνά και στα φτηνότερα αυτοκίνητα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Volkswagen ή η Tesla.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!