NEA

H Toyota προχωρά σε νέα γενιά diesel

Πέρα από το ότι συμβαίνει στην Ευρώπη της ηλεκτροκίνησης υπάρχει και οι υπόλοιπες αγορές που αργούν να μπουν ακόμη στο παιχνίδι.

Στην Ευρώπη ο ένας μετά τον άλλο από τους κατασκευαστές ανακοινώνουν πως σε μερικά χρόνια θα σταματήσουν να κατασκευάζουν αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες. Παρά ταύτα αυτό δεν ισχύει και για τον υπόλοιπο κόσμο και χαρακτηριστικό είναι πως για τα μεγάλα της SUV (όπως είναι το Land Cruiser ή ακόμη και το pickup Hilux) θα συνεχίσει ακόμη και ο καταδικασμένος πετρελαιοκινητήρας.

Μάλιστα ο νέας γενιάς diesel θα ανταποκρίνεται ακόμη και στα πιο αυστηρά δεδομένα για τους ρύπους και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει κάποιας μορφής ηλεκτρικής υποβοήθησης. Κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε έναν ντίζελ της Toyota που πιθανότατα θα μπορέσει να περάσει ακόμη και από το αυστηρότατο Euro 7.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!