ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συμβάλλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις πυρκαγιές

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μετρώντας σχεδόν έναν αιώνα ηγετικής παρουσίας στην επιχειρηματική ζωή της Ελλάδας, με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθηση προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και με σκοπό να συμβάλλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου των πληγεισών περιοχών, ενισχύει το έργο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές εντός και εκτός Αττικής, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το γραφείο του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά προκειμένου να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις ανάγκες που προκύπτουν.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος από το Γραφείο Κίνησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παραχώρησε επιβατικά οχήματα, για όσο διάστημα χρειαστεί, για την ενίσχυση και την διευκόλυνση του έργου των αρχών, την κάλυψη των αναγκών τους, την αντιμετώπιση των συνθηκών που έχουν προκύψει, την καταγραφή των συμβάντων και την επιτήρηση των επιπτώσεων από τις πυρκαγιές.

Μία από τις βασικές αρχές και αξίες του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη αποτελεί η ενσωμάτωση της κοινωνικής αποστολής στην εταιρική του κουλτούρα. Έτσι, έχει δεσμευτεί να εξυπηρετεί το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο υιοθετώντας τις κατάλληλες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης τόσο για την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον.

Οι νέες παγκόσμιες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, των κοινωνικών προβλημάτων, των κρίσιμων θεμάτων υγείας και ασφάλειας, επιβάλλουν οι επιχειρήσεις να λειτουργούν με έναν υπεύθυνο τρόπο στοχεύοντας όχι μόνο σε οικονομικές επιδόσεις και κερδοφορία αλλά και σε ενέργειες που θα βάζουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον στο επίκεντρο σε ό,τι κάνουν. 

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!