NEA

H Porsche Taycan Cross Turismo στο τεστ ταράνδου [video]

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον τεστ μιας και το απόβαρο της συγκεκριμένης έκδοσης της Taycan ξεπερνά τους 2,4 τόνους.

Το ενδιαφέρον είναι το πως όλος αυτός ο όγκος καταφέρνει να ελιχθεί ανάμεσα στους κώνους και πως το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης. Την απάντηση μας δίνει η ομάδα του km77 με τους δοκιμαστές να διαπιστώνουν κάποιες δυσκολίες.

Παρά ταύτα και παρά το μεγάλο μέγεθος και απόβαρο, οι αντιδράσεις της μεγάλης ηλεκτρικής Porsche ήταν υποδειγματικές, με εξαιρετικό σε αίσθηση τιμόνι και ηλεκτρονικά που επενέβαιναν διακριτικά. Θετικές ήταν και οι εντυπώσεις στο σλάλομ και σε κάθε περίπτωση σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία η Taycan αποδεικνύει ότι πρόκειται για μία γνήσια Porsche.

Συγκεκριμένα, η καλύτερη επίδοση που κατάφερε η βαριά και μεγάλη σε όγκο Cross Turismo ήταν ένα πέρασμα με 74 χλμ./ώρα. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η απλή Taycan είχε περάσει με αρκετά υψηλότερη ταχύτητα, με 78 χλμ./ώρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!