NEA

Αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στο ελληνικό κοινό η Mercedes EQB

Αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στο ελληνικό κοινό η Mercedes EQB, όπως τονίστηκε στη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της, σε ειδική εκδήλωση στους συντάκτες αυτοκινήτου. Αρχές του έτους αναμένεται να ανακοινωθούν και οι τιμές για το νέο μοντέλο της Mercedes που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του.

Σχεδιαστικά η EQB των 4,684 μέτρων σε μήκος ακολουθεί την λογική της EQA, δηλαδή βασίζεται στο σουλούπι της συμβατικής GLB και με επεμβάσεις στην μάσκα, στα φωτιστικά σώματα και στα σημεία δίνει το ηλεκτρικό στίγμα του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό υπάρχει το πανομοιότυπο MBUX με τις δύο οθόνες και εμπλουτισμένο με το σχετικό EV μενού. Λόγω των μπαταριών το πορτμπαγκάζ είναι μικρότερο και προσφέρει 495 λίτρα (465 στην επταθέσια διάταξη).

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης της EQB 350 4Matic που θα δούμε στην Ευρώπη θα υπάρχουν δύο ηλεκτρικά μοτέρ που συνδυασμένα θα προσφέρουν ισχύ 292 ίππων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 66,5 kWh με την αυτονομία στα 420 χιλιόμετρα, ενώ ο στάνταρ on-board φορτιστής είναι στα 11 KW με την DC ταχυφόρτιση να φτάνει έως τα 100 kW.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!