NEA

Έτσι θα είναι το VW ID. Buzz

Το πλάνο προβλέπει έναρξη παραγωγής μέσα στην επόμενη χρονιά, με την παραγωγή να γίνεται στο Ανόβερο στην Γερμανία.

Στην διάρκεια της παρουσίασης του ID.5 η VW έδωσε μια πρώτη εικόνα από το ΙD. Buzz, το οποίο αποκαλύπτει για πρώτη φορά το εμπρός του μέρος με τον διάτρητο σε στιλ κυψέλης προφυλακτήρα και τις μικρές εισαγωγές αέρα.

Αν και το αμάξωμα καλύπτεται από καμουφλάζ, λίγα μένουν κρυφά, με το van της VW να δείχνει όλες σχεδόν τις λεπτομέρειές του. Τα εμπρός φώτα συνδέονται με μία λωρίδα συμπεριλαμβάνοντας και το σήμα της εταιρίας. Το πλαϊνό μέρος διαθέτει ιδιαίτερα αεροδυναμική σχεδίαση, ενώ από το πίσω μέρος θα ξεχωρίζουν τα LED μια ενιαία λωρίδα και εδώ.

Το ID. Buzz θα πωλείται τόσο σε επαγγελματική όσο και σε επιβατική έκδοση. Αμφότερες θα βασίζονται στην ηλεκτρική πλατφόρμα MEB, ενώ θα έχουν διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού αλλά και μεγέθη μεταξονίων. Θα εφοδιάζονται με μπαταρίες με χωρητικότητα από 48 kWh έως 111 kWh και τουλάχιστον τρεις εκδόσεις κινητήρων με ένα ή δύο μοτέρ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!