ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΜΑ ΑΕ – Group Continental: Επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2028!

Επέκταση της Σύμβασης για τη μεταξύ τους Συνεργασία, μέχρι και το 2028, υπέγραψαν η ΕΜΑ ΑΕ και το Group Continental, στις 30 Νοεμβρίου του 2021.

Η συνεργασία της ΕΜΑ ΑΕ με την Continental ξεκίνησε στα τέλη του 1998 με την ανάθεση στην ΕΜΑ ΑΕ της εμπορίας και της διανομής των μαρκών Continental, Uniroyal, Barum, Viking και, αργότερα, της GENERAL TIRE. Η πρώτη σύμβαση συνεργασίας υπεγράφη τον Μάιο του 1999 και, έκτοτε, ανανεώνεται συνεχώς.

Η παρούσα νέα χρονική επέκταση της συνεργασίας ΕΜΑ ΑΕ – Continental, αφενός επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα του έργου της ΕΜΑ ΑΕ, σε όλα της τα επίπεδα και, αφετέρου, καταδεικνύει την εμπιστοσύνη του Group Continental στην Διοίκηση, στο ανθρώπινο δυναμικό και στην εμπορική στρατηγική της ΕΜΑ ΑΕ. 

H Continental αποτελεί έναν από τους βασικότερους προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας σε συστήματα πρώτης τοποθέτησης καθώς και ελαστικά, ενώ στην Ευρώπη ένα στα τρία καινούργια αυτοκίνητα που πωλούνται είναι εφοδιασμένα με ελαστικά Continental.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto