ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα πάντα όλα για τον διπλό συμπλέκτη [video]

Το κιβώτια διπλού συμπλέκτη και δίσκου είναι αξιοθαύμαστα από μηχανολογικής πλευράς. Παρακολουθείστε την ιστορία και την τεχνολογία του.

Ο Γιώργος Δέλλας, τεχνικός εκπαιδευτής του Schaeffler REPXPERT, μας εξηγεί την ιστορία του διπλού συμπλέκτη από την εφεύρεσή του μέχρι τις μέρες μας. Ποια είναι η αρχή λειτουργίας του και ποιος ο βασικός σχεδιασμός του στα συστήματα ξηρού ή υγρού συμπλέκτη; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του κάθε συστήματος;

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στα σχετικά μας άρθρα για τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη, για το ποιος τα επινόησε και για τα κιβώτια/ μετάδοση γενικότερα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!