NEAPINED

Έτσι θα είναι το Renault Austral – Τέλη του έτους στην Ελλάδα

Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Austral. Το νέο SUV της Renault που θα αντικαταστήσει το Kadjar.

Ήδη η Renault έχει δώσει αρκετά νέα στοιχεία που δείχνουν το προηγμένο ταμπλό του Austral, αλλά και το αμάξωμα με καμουφλάζ. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία βασίστηκε το ρωσικό kolesa.ru για να δημιουργήσει δύο πολύ πετυχημένα renderings που μας δείχνουν πως περίπου θα είναι το νέο Austral.

Όπως μπορούμε να δούμε η μπροστινή κλειστή μάσκα προσδίδει κάτι το εξηλεκτρισμένο και εναρμονίζεται αρκετά με το ηλεκτρικό Megane. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το γνωστό αποτύπωμα της Renault με μία φωτεινή ρίγα να ενώνει τα σώματα. Πάντως, ενδέχεται η μάσκα να έχει κάποιες εισαγωγές για την ψύξη των κινητήρων.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα ο διάδοχος του Kadjar θα έχει μήκος περίπου στα 4,5 μέτρα και θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-CD3. H γκάμα θα έχει τρεις εκδόσεις υβριδικών κινητήρων.

Την πιο πρόσφατη πλήρως υβριδική έκδοση E-Tech (με ατμοσφαιρικό 1.600άρη), την 1.3 TCe με 12βολτη ήπια υβριδική υποβοήθηση και την εντελώς νέα 1.2 TCe με 48 mild hybrid σύστημα. Η ισχύς θα φτάνει μέχρι τα 200 άλογα. Αργότερα ίσως να δούμε και μία ηλεκτρική έκδοση.

To Austral θα υποστηρίζει όλους τους εξηλεκτρισμένους κινητήρες και τα συστήματα υποβοήθησης. Και με δεδομένο την κορυφαία βαθμολογία που έχει αποσπάσει το Nissan Qashqai (τα δύο μοντέλα έχουν κοινό DNA), αναμένουμε παρόμοια διάκριση και για το Austral.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!