NEA

Τετρακίνητη η Toyota GR Corolla [video]

Oι Ιάπωνες ετοιμάζονται και πάλι να ταράξουν τα νερά αποκαλύπτοντας σε μερικές μέρες την «πολεμική» έκδοση της Corolla.

H τωρινή γενιά της Corolla μπορεί να μην κατάφερε να γνωρίσει εμπορική επιτυχία ανάλογη του Yaris ή του Yaris Cross, αλλά σίγουρα την GR εκδοχή της θα την ποθήσουν πολλοί. Και λίγες μέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια την Πρωταπριλιά (όχι δεν είναι ψέμα) η ιαπωνική εταιρία δίνει μερικά στοιχεία και ένα teaser βίντεο.

Από τα οποία μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα υπάρχει GR-Four τετρακίνηση, όπως και στο GR Yaris. Λογικά θα δούμε και τον τρικύλινδρο G16E-GTS βενζινοκινητήρα των 1.600 κ.εκ. και των 270 ίππων. Φήμες κάνουν λόγο πως εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο θα υπάρχει και αυτόματο.

Στο βίντεο βλέπουμε τα μπροστινά φτερά με απαγωγές αέρα που προφανώς βγαίνει από μπροστά και περνά ώστε να ψύχονται τα φρένα. Η GR Corolla θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως hatchback και σε συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων ανά αγορά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!