NEAPINED

Πόσο κοστίζει το ελληνικό Keraboss Super K

Το όνειρο της αγοράς ενός αυτοκινήτου φτιαγμένο από ελληνικά χέρια θέλει να ικανοποιήσει μία μικρή εταιρία από το Γαλάτσι.

Ούτε για το Chaos της SPA δεν υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και είναι έκδηλο πως ο κόσμος θα ήθελε ένα αυτοκίνητο που να κατασκευάζεται στην Ελλάδα και να νιώθει περήφανος που το οδηγεί.

Τα πάντα έχουν μία αρχή και παρόλο που το Super K της Keraboss είναι μια πολύ ειδική περίπτωση οχήματος, τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει αφού το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε πριν από μερικές ώρες σε μία ειδική εκδήλωση.

Στις πρώτες πληροφορίες που μάθαμε είναι πως το Super K θα κοστίζει 22.000 δίχως να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Τιμή πολύ υψηλή για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχουμε μία περίπτωση οχήματος που βγαίνει από γραμμή παραγωγής, αλλά ενός που κατασκευάζεται στο «χέρι».

Ο κινητήρας των 1.000 κ.εκ. είναι προέλευσης Mitsubishi και είναι ανακατασκευασμένος, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι στα 120 ευρώ. Όπως μπορείτε να δείτε το εσωτερικό έχει ως βάση του παλιό Smart που επίσης χρησιμοποιούσε κινητήρα της ιαπωνικής εταιρίας.

Σημειώστε δε πως αυτά είναι πρωτότυπα και πως τα κανονικά Super K θα έχουν πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, ενώ στον εξοπλισμό τους έχουν αερόσακους, ABS και κλιματισμό.

Αξιοσημείωτο είναι πως ακόμη και η ίδια η Keraboss έχει… τρομάξει από την τεράστια ανταπόκριση του κοινού και εκτιμά πως μπορεί να κατασκευάζει το πολύ 75 αυτοκίνητα ετησίως, τα οποία πρωτίστως θα προορίζονται για νησιωτικές περιοχές.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν από κοντά το Keraboss Super K (στην οδό Βριλησσού 19, στο Πολύγωνο της Αθήνας) ή να καλέσουν το 210-6420962.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!