NEA

Ανάρπαστο στην Γαλλία το Ami Buggy

Πρόκειται για μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μικρού ηλεκτρικού της γαλλικής εταιρίας, το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες. Μόνο για τη Γαλλία.

Μόλις πριν λίγες ημέρες η Citroen παρουσίασε και επίσημα την… καλοκαιρινή εκδοχή του Ami με την προφανή ονομασία Buggy. Το οποίο βγήκε προς πώληση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας στις 21 Ιουνίου και σύμφωνα με την Citroen αμέσως εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από 1.800 άτομα.

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο με αποτέλεσμα όλη η παραγωγή, και οι 50 μονάδες να πωληθούν μέσα σε μόλις 18 λεπτά της ώρας! Οι παραδόσεις στους αγοραστές θα ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό του Αυγούστου. Όσο για το αν θα υπάρξει συνέχεια, η τεράστια επιτυχία του μάλλον την προδιαγράφει…

Εδώ να  πούμε πως το Ami Buggy είναι ένα πολύ χαριτωμένο ηλεκτρικό χωρίς πόρτες, με υφασμάτινη οροφή, πολύ όμορφη σχεδίαση στο ταμπλό και πολλές λεπτομέρειες στο αμάξωμα που του δίνουν ένα πιο περιπετειώδη χαρακτήρα από το απλό Ami.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!