NEAPINED

Οι τιμές πώλησης της νέας Mercedes GLC στην Ελλάδα

Η ολοκαίνουργια GLC που παρουσιάστηκε πρόσφατα είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας και η Mercedes Benz Hellas ανακοίνωσε τις τιμές της.

Η βασική GLC 200 4MATIC με τον δίλιτρο τετρακύλινδρο βενζίνης των 204 ίππων ξεκινά από τις 66.500 ευρώ. Η δίλιτρη GLC 300 των 258 ίππων κοστίζει από 75.500 ευρώ.

Η diesel GLC 220d που είναι επίσης στα 2.000 κ.εκ. αποδίδει 197 ίππους και ξεκινά από τις 71.500 ευρώ. Η τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο είναι στάνταρ σε όλη τη γκάμα.

Στην πορεία θα προστεθεί στη γκάμα και η plug-in υβριδική GLC 300e των συνδυαστικών 313 ίππων. Χάρη στην μεγάλη μπαταρία προσφέρει αυτονομία που φτάνει τα 100 χιλιόμετρα και καλύπτει στις περισσότερες των περιπτώσεων και με το παραπάνω τις καθημερινές μετακινήσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!