ΑΓΩΝΕΣ

Alfa Romeo και Sauber χωρίζουν μετά το 2023

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Audi για την εμπλοκή της στην F1 και την επερχόμενη εξαγορά της Sauber έρχεται η ανακοίνωση της ιταλικής εταιρίας

Όπως λέει η ανακοίνωσή: «H Alfa Romeo ανακοινώνει ότι η συνεργασία της με την Sauber Motorsport θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2023. Η ιταλική εταιρία είχε  επιστρέψει στην F1 το 2017 με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο.

Τον Ιούλιο του 2022 ανακοίνωσε την απόφασή της να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Sauber και για το 2023, βασιζόμενη και στα θετικά αποτελέσματα στο πρώτο μισό της χρονιάς, σε επίπεδο επιδόσεων, επικοινωνίας και θετικής συνεργασίας με την ομάδα.

Με τη θετική πορεία σε οικονομικό και βιομηχανικό επίπεδο που πέτυχε το 2022, η Alfa Romeo θα εξετάσει τις πολλές επιλογές που είναι πλέον διαθέσιμες, και θα αποφασίσει ποια από αυτές θα είναι η καλύτερη για να διατηρήσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική και τοποθέτηση της μάρκας».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!