NEAPINED

Σας αρέσει το νέο σήμα της Citroen;

Από το 2023 αυτό είναι το λογότυπο που θα κοσμεί τα νέα μοντέλα της Citroen που θα παρουσιάζονται και που θα κυκλοφορούν στους δρόμους.

Η εποχή της ηλεκτροκίνησης δεν επαναφέρει ρετρό σχήματα και ντιζάιν από παλιότερα μοντέλα, αλλά επηρεάζει ακόμη και τα λογότυπα. Και τελευταία έχουμε δει πολλές εταιρίες να αντικαθιστούν τα πιο «βαριά» σε στιλ σήματα με άλλα με πιο σύγχρονη άποψη (όπως της Dacia) ή με πιο απέριττη (όπως της Renault).

Σε αυτή τη λογική έρχεται και η Citroen να παρουσιάσει το νέο της λογότυπο το οποία αποτελεί μια σύγχρονη αναβίωση του αρχέτυπου του 1919. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα λογότυπα της μάρκας στην πάροδο του χρόνου όπου μπορείτε να δείτε πόσο μοιάζει το πρώτο σήμα της μάρκας πριν από 113 χρόνια με το σημερινό.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!