NEA

H Mini δίνει οδηγίες χρήσης για manual κιβώτια

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι οδηγοί στην Αμερική είναι πως δεν ξέρουν να οδηγούν αυτοκίνητα με χειροκίνητα κιβώτια.

Για να ικανοποιήσει τους πελάτες της που θέλουν να αποκτήσουν ή που κατέχουν ένα Mini με χειροκίνητο κιβώτιο, η εκεί αντιπροσωπεία δημιούργησε το Mini Manual Driving School, το οποίο όπως λέει και ο τίτλος μαθαίνει στους υποψήφιους αγοραστές πως να οδηγούν με μηχανικό κιβώτιο.

Η σχολή λειτουργεί σε μία ειδική εγκατάσταση της BMW στην Καλιφόρνια και περιλαμβάνει θεωρητικό μάθημα και κατόπιν πρακτική εξάσκηση.

Ο λόγος που η Mini στέλνει τα αυτοκίνητά της στην Αμερική και με μηχανικό κιβώτιο είναι για να ενισχύσει την εικόνα της ως fun to drive μάρκα. Ειδικά για τις σπορ εκδόσεις, όπως τα Cooper S και JCW.

Για τους Ευρωπαίους και δη για τους Έλληνες κάτι τέτοιο ακούγεται αστείο, αφού ισχύει το αντίθετο. Ωστόσο, με αφορμή και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να ανεβαίνουν σε πωλήσεις, δε θα πρέπει για τους υποψήφιους οδηγούς να συμπεριληφθεί και μάθημα με αυτόματο κιβώτιο; Εσείς, τι λέτε;

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!