NEA

H Alfa Romeo Tonale στο τεστ ταράνδου [video]

H Tonale είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα SUV των τελευταίων μηνών με τους αλφίστι να έχουν κάποιους ενδοιασμούς για το πόσο Alfa Romeo είναι το εν λόγω μοντέλο μιας και βασίζεται στο πάτωμα του Jeep Compass.

Μία προσπάθεια στο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα έχουμε δώσει στη σχετική μας δοκιμή, ενώ το ίδιο κάνουν και οι συνάδελφοι μας στο ισπανικό km77 μέσα από τη δοκιμή αποφυγής εμποδίου. Ή αλλιώς το γνωστό τεστ του ταράνδου με την απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, ενώ υπάρχει και το σλάλομ.

Η Tonale που πέρασε την δοκιμασία είναι της έκδοσης με τους 130 ίππους με ελαστικά 235/40 και 20άρες ζάντες. Η επίδοση της Tonale στο συγκεκριμένο τεστ ήταν αρκετά ικανοποιητική, με ταχύτητα εξόδου στα 74 χιλιόμετρα. Μάλιστα, θα ήταν υψηλότερη αν υπήρχε καλύτερη διαχείριση από το EPS. To συμπέρασμα είναι πως η Tonale είναι τόσο σπορ όσο χρειάζεται για να περάσει με αξιοπρέπεια τα τεστ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!